OpTime Fitness beléptető rendszer

I. Szigetközi Cross Challenge

Első alkalommal rendezik meg Dunakilitin, a Szigetközi Cross Challenge-t május 9-én. Az esemény fő támogatója a Scitec Magyarország. 

Az I. SZIGETKÖZI CROSS CHALLENGE egyik ihletője a Spartan race, viszont az Cross Challenge számos pontban eltér majd a megszokott sportversenyektől . A Szigetköz környezeti adottságait kihasználva a 4-5 kilométeres futószakaszt számos akadály teszi majd izgalmassá és változatossá. Ezen kívül egy közel 2 kilométeres vízi szakasz is várja még a versenyzőket, amit kenuval tehetnek majd meg.

A szervezők egyik fő célja a sportrendezvénnyel, hogy minél több ember figyelmét felkeltsék a természet iránt, és megtanulják a természeti adottságokat maximálisan kihasználva egyedivé, különlegessé tenni a sportolást.

Ha elég elszántak vagytok, hogy megmérettessétek magatokat ezen a versenyen, akkor 2, illetve 4 fős csapatokban jelentkezhettek!

Az Online nevezési lapot a https://www.dropbox.com/s/yk7bxo1swlfu4jr/I.%20SZCC%20nevezési%20lap.doc?dl=0 oldalról tudjátok letölteni. A visszaküldéshez szükséges e-mail cím megtalálható a Word dokumentumban.

Bővebb információk a lap hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/szigetkozicrosschallenge

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/812064322175543/

Befizetés kézpénzzel és nevezés az alábbi helyeken:
- Crossfit Arrabona: Győr, Puskás Tivadar u. 8. 17:00-21:00
- Crossfit AdFlexum: Mosonmagyaróvár, Szellőrózsa u. 8. 17:00-21:00Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.