OpTime Fitness beléptető rendszer
"Ön szerint profitot termelne a terme ha becsületkasszával szedné a belépőket?" 

- Ha Ön szerint sem, akkor olvassa el, hogy hogyan lehet a teremből származó bevételeket maximalizálni!

Néhány példa, hogy hol szökik meg az Ön profitja:

- A terem bérletei időszakosak? Tárolja Ön egy központi rendszerben a bérleteket vagy csak ráírja egy hamisítható / átírható cetlire?

- Az edzésekre eseti jelleggel kell fizetni? Akkor is fizet az ügyfél ha mégsem jön el edzésre és ezzel elveszi a helyet egy másik ügyféltől aki eljönne?

Fekete bárányok mindenhol vannak! Ők így rontják a terem jövedelmezőképességét!

- Csodálkozott már azon, hogy egyes bérlet vásárlói alkalmanként mennyire különböző frizurával, arccal vagy testalkattal rendelkeznek? Ez nem mágia, mindössze többen használják a megvásárolt bérletet... az Optime rendszer erre is képes megoldást nyújtani!

- Ön biztos lehet benne, hogy az eladott bérletek vagy belépők ára az Ön kasszájába kerül? A magyar divat sportnak tekinthető mutyizásból vagy egyszerű figyelmetlenségből adódó profit veszteség elkerülésére megoldást jelent a precíz nyilvántartás.

- Előfordult már Önnel, hogy nem volt biztos benne, hogy az edzői a nekik járó jutalékot / bért kapták? Az Optime rendszer pontos nyilvántartásából néhány kattintással kinyerhetők az elszámoláshoz szükséges adatok.

- Ön is próbálta már kiszámolni, hogy a terme által kínált edzések közül melyek termelnek kimelekedő profiot és melyek azok amiket inkább le kellene építeni és helyette egy jövedelmezőbb edzés típust kellene kínálni? Ugye nem sikerült pontosan kiszámolni! Az OpTime rendszer néhány kattintással megmondja Önnek az idevágó adatokat!

Ugye Ön is szeretne ugyan ennyi munkával több profitot kihozni a terméből!

Vegye fel velünk a kapcsolatot most és kérjen INGYENES konzultációt! +36 70 4200 365


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.