OpTime Fitness beléptető rendszer

Grand Prix Hungary
Grand Prix Hungary Naturál Testépítő és Fitness Országos Bajnokság, Nemzetközi Verseny
2016 Május 28.
13. Fitparádé - Fitexpo
13. Fitparádé - Fitexpo 2 nap alatt 50 sportág, 1500 versenyző mutatkozik be négy helyszínen az idén 13 éves Fitparádén, a MOM Sportközpontban. Október 17-18-án a Fitparádéval együtt megrendezik az esemény kísérőrendezvényét, a Fitexpot is. A két napos esemény folyamán helyet kap minden, ami szépségről, az egészségről és a sportról szól.
Ismét Scitec Muscle Beach Siófokon
Ismét Scitec Muscle Beach Siófokon Negyedik alkalommal szervezik meg július 31. és augusztus 2. között a Scites Muscle Beach hagyományos rendezvényét Siófokon.
Újra Mozgás Éjszakája Budapesten
Újra Mozgás Éjszakája Budapesten A főváros 16 különböző helyszínén június 27-én, szombat éjjel a sporté lesz a főszerep, a Mozgás Éjszakáján.
Nemzetközi Testépítő és Fitneszverseny Tatabányán
Nemzetközi Testépítő és Fitneszverseny Tatabányán A Balázs Testépítő és Erőemelő Sport Egyesület rendezi meg június 6-án a Natural Testépítő & Fitness Országos Bajnokság és Nemzetközi versenyt. Az eseménynek a tatabányai Vértes Agorája ad otthont.
I. Szigetközi Cross Challenge
I. Szigetközi Cross Challenge Első alkalommal rendezik meg Dunakilitin, a Szigetközi Cross Challenge-t május 9-én. Az esemény fő támogatója a Scitec Magyarország.
Áprilisban újra FitBalance
Áprilisban újra FitBalance A Papp László Budapest Sportaréna ad otthon az idei FitBalance-nak április 26-án. A verseny lehetőséget biztosít minden amatőr versenyző számára.
9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap
9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap A SYMA Sport- és Rendezvényközpont ad otthon az idei, immár kilencedik Coca-Cola Testébresztő Fitnesznapnak március 28-án.
8. Spuri Balaton Szupermaraton
8. Spuri Balaton Szupermaraton Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Spuri Balaton Szupermaratont. Az eseményre március 19-22. között kerül sor.
Fit Weekend
Fit Weekend Egy hétvége az aktív pihenés jegyében - 3 nap, 11 edző, 11 mozgásforma.
Akár 11 edzésen is részt lehet venni, az óratípusok teljes skáláját kínáljuk: alakformáló, zumba, zsírégető torna, kick box, TRX, cross tréning, box aerobic.
Ismét Scitec Muscle Beach Siófokon
Ismét Scitec Muscle Beach Siófokon Harmadik alkalommal szervezik meg a Scitec Muscle Beach rendezvényt augusztus 1-3. között Siófokon.
Családi Sportnap Budapesten
Családi Sportnap Budapesten A Szabadidő, szeretem! sportrendezvény részeként szervezik meg a Családi Sportnapot Budapesten, a Csillaghegyi Strandfürdőben. Az programsorozat ötödik állomásán versenyekkel, bemutatókkal várják az érdeklődőket július 19-én, szombaton.
I. Győri Fittnap a hétvégén
I. Győri Fittnap a hétvégén Szombaton rendezik meg az első Győri Fittnapot. A programoknak otthon adó Barátság Parkba minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.
Mozgás Éjszakája
Mozgás Éjszakája Biciklizés, futás, úszás, a többi közt ezek a sportágak várnak azokra, akik június 28-án részt vesznek a Mozgás Éjszakáján. A rendezvényt Budapesten szervezik meg.
Naturál Testépítő & Fitness Országos Bajnokság és Nemzetközi Verseny
Naturál Testépítő & Fitness Országos Bajnokság és Nemzetközi Verseny Országos bajnokságot és nemzetközi versenyt szervez június 21-én, szombaton a tatabányai Vértes Agórájában a Balázs Testépítő és Erőemelő Sport Egyesület.
Fun Fitness Testkultúra Kupa
Fun Fitness Testkultúra Kupa Balatonföldváron, a Fun Fest keretein belük mutatják be a Fun Fest Testkultúra Kupát június 29-én. A versenyt a hölgyek számára az IFBB szabályainak megfelelően bikini fitness-, az urak részére pedig a men´s physique kategória magassági osztályaiban rendezik meg.


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.