OpTime Fitness beléptető rendszer

Fogyj a Bokwa® Fitnesszel!

A Zumba után újabb tánc alapú edzésforma hódítja meg a világot, ami nem más mint a Bokwa® Fitness. A többi között a capoeira, a boksz és a sztep alaplépéseire kialakított sporthoz, nem szükséges táncos előképzettséggel rendelkezni, hiszen betűkre és számokra épül az edzés, így bárki nyugodtan kipróbálhatja.


A Bokwa® Fitness megalkotója Paul Mavi, amerikai fitnesz oktató, aki Los Angelesben tart órákat, és itt fejlesztette ki az új edzésformát. Folyamatosan inspirálódott saját kultúrájából, a dél-afrikai táncos és zenés gyökerekből. 2012 elején csatlakozott hozzá Johann Verheem, fitnesz vállalkozó, ekkor kezdődött a Bokwa® világhírneve is. Az edzésen betűket és számokat rajzolnak le a lábukkal a résztvevők, közben pedig energikus kardió edzést végeznek, mely során akkor 1000-1200 kalória is eléghet. Az edzéseken a Bokwa® három betűt, a J, B, O, L, C betűket használja fel, valamint ezeken kívül több, energikus lépést is. Az órákon többek között Usher, Ne-Yo, Pitbul, Flo Rida és David Guetta zenéi szolgáltatják az alaphangulatot. A Bokwa® Fitnesst kortól és nemtől függetlenül bárki kipróbálhatja, hiszen egy igazán jó hangulatú, eredményes edzés a Bokwa®.

Ebben a videóban megismerkedhettek a Bokwa® alapjaival is: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y_soxJDXAFE


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.