OpTime Fitness beléptető rendszerBővül a Cutler termek listája

Túl van a próbaüzemen, és hamarosan hivatalosan is megnyitja kapuit Magyarország első automata terme, a mosonmagyaróvári Cutler Gym.

Magyarország első teljesen automatizált terme az OpTime rendszerével működik, melynek köszönhetően, az edzeni vágyok a nap bármely szakában felkereshetik a Cutler Gym termét. Az új Cutler teljesen „önálló” működésre képes, ennek köszönhetően a klub üzemeltetése nem igényel külön személyzetet. A vendégek önkiszolgáló rendszeren keresztül tudják megváltani napijegyüket vagy bérletüket, melynek használat az OpTime rendszere folyamatosan ellenőrzi, ezáltal a lehető legbiztonságosabban működhet a terem. A vendég egy beépített automata segítségével válthatja meg egyszeri díjért a rádiófrekvenciával ellátott kártyáját, mellyel a továbbiakban használhatja a termet, ezen kezeli a rendszer a bérleteket. A vendég egy forgóvillás kapun keresztül juthat be a terembe, amely egy infrasorompóval van ellátva, ami a maximális biztonságot szolgálja. A beléptetőkapun egy LCD monitor várja a vendégeket, amin keresztül minden fontos információt megtudhatnak a terem használatához.

A mosonmagyaróvári Cutler Gym teljes egészében automatizálva van, mely nem csak a terem nyithatóságát jelenti, hanem a klubban található technika kezelését is. A terem önműködően kapcsolja ki és be a világítást illetve a zenét, de felel a tv-k működéséért is. A teremhez automatizált öltözőszekrények tartoznak, és egy automata szolárium is várja a vendégeket. A mosonmagyaróvári Cutler Gym hivatalosan november 3-án nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. 


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.