OpTime Fitness beléptető rendszer

Táncra fel - Itt a GrandUP!

Az aerobicot és a táncot egyesíti napjaink egyik legújabb és legnépszerűbb fitness irányzata, a GrandUp.

A GrandUp-ot bárki elkezdheti kortól és nemtől függetlenül, az egyszerű mozdulatok miatt táncos előképzettségre sincs szükségünk. A GrandUp nem csak az edzés alatti jó hangulatról gondoskodik, hanem tökéletes alakformáló és zsírégető cardio edzés. A legtöbb táncos fitnesz irányzattal ellentétben, a GrandUp sokkal intenzívebb mozgást ígér, melynek köszönhetően 1 óra alatt akár 600 kalóriát is elégethetünk. A GrandUp magába foglalja a többi között a showdance, a hip-hop, a salsa, a samba és a hastánc alapjait is.

Az alakformáló edzésnek több változata létezik már, ilyen a GrandUp Fitness, mely tökéletes cardio-edzés sok tánccal, a Grandup Kid's, ahol a legkisebbek tanulhatják meg játékos formában a tánclépések alapjait, emellett pedig javítja a testtartást, az önkifejezést és a magabiztosságot. Végül de nem utolsó sorban pedig a GrandUp rapiDance, ahol az órákon a legújabb tánctrendek mellett, a legjobb koreográfiákat is elsajátíthatják az érdeklődők, rövid idő alatt.

A GrandUp tehát tökéletes azok számára, akik szeretik a táncot, nem riadnak vissza egy izzasztó órától, és zsírt is szeretnének égetni. A GrandUp a legtöbb csoportos órákat tartó fitneszteremben kipróbálható.Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.