OpTime Fitness beléptető rendszer

Nyári sportok ősszel

Az ősz beköszöntével, és az időjárás rosszabbodásával, sajnos le kell mondanunk a szabadtéri sportokról. De ez még nem jelenti azt, hogy a fittségünket is hanyagolnunk kell. Ország szerte több száz kondi és fitneszterem, klub és sportolási lehetőség vár mindenkit.

A futás szinte egész évben végezhető sport, a csapadékos időjárás miatt azonban, sokan kénytelenek lemondani erről a mozgásformáról. Az őszi hűvös idő tökéletes a kezdők számára, hogy elkezdjenek futni, hiszen a hőmérséklet csökkenésével kevésbé veszi igénybe a szervezetet. Természetesen a fanatikusoknak rosszabb időben sem kell felhagyniuk a futással, hiszen már szinte bármelyik, jól felszerelt teremben találkozhatunk multifunkcionális futópadokkal, amik maximálisan kielégítik a sportolók igényeit.

A biciklizés is sokak kedvenc időtöltése közé tartozik. Egy szép őszi délutánon nyugodtan elmehetünk egy város körüli bringázásra, vagy akár hosszabb biciklitúrára is, ha időnk úgy engedi. A kerékpározás jót tesz a szervezetnek, hiszen a terhelést saját magunk szabjuk meg, átmozgatja az izmokat és még szórakoztató is. Rosszabb idő esetén is van lehetőségünk tekerni, erre nyújt tökéletes megoldást a Spinning, ami napjaink egyik legismertebb és leghatékonyabb kardió edzése. A Spinningnek köszönhetően javulhat a keringési rendszer, hatására megerősödik a szív és az érfalak, védi az ízületeket és nem utolsó sorban tökéletes zsírégető sport. A 60 perces edzés alatt általában 10-20 ember, különlegesen kialakított szobabicikliken, ritmusos zenére, az edző instrukcióira teker.

Természetesen a hideg idő beköszöntével sem kell lemondanunk az egyik kedvenc nyári testmozgásról, az úszásról. Akik a csoportos órákat részesíti előnyben, nekik találták ki az Aquafitnesst, ahol zenére, aerobik gyakorlatokat végeznek a vízben. A víz köszönhetően, torna közben a testsúlyunk csupán 90%-át érezzük, ezáltal megkíméljük az ízületeket és izmokat.

Az egyedül és csoportosan végezhető sportok sokasága közül válogathatunk, csak egy fitnesz vagy kondi termet kell felkeresnünk, ahol az edzők segítenek mindenkinek a legmegfelelőbb mozgásforma kiválasztásában.


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.