OpTime Fitness beléptető rendszer

Hozzuk formába magunkat személyi edző segítségével

Sokan edzenek fitnesz klubokban, vannak, akik nem szeretik a csoportos órákat, mások kezdőként, vagy több év kihagyás után, nem tudják, hogy álljanak neki a sportolásnak. Ahhoz, hogy a fittségi állapotunknak legmegfelelőbb edzési formát válasszuk, nagy segítség lehet egy szakképzett, személyi edző.

A személyi edzés egy átfogó állapotfelméréssel kezdődik, amely alapján a szakember könnyen összeállítja a személyre szabott edzés- és életmód programot. Az edző a személyes igényekhez tudja igazítani az edzésmunkát, majd a későbbiekben irányíthatja is azt, vagy csak alkalomszerűen ellenőrzi a fejlődést. A személyi edző másik előnye, hogy a magasabb teljesítmény elérésére ösztönöz, nem engedve, hogy az edzéstervvel idő előtt felhagyjunk. Mindemellett pedig, mi határozhatjuk meg az edzések és a konzultációk időpontját. Az edzések során fő szempont, hogy olyan mozgástípusokat részesít előnybe az edző, melyek a leghatékonyabbak, és a vendég kedvenc és kevésbé kedvelt gyakorlatait is figyelembe veszi.
Akik először járnak fitnesz teremben, és nem ismerik a gépeket, nagy segítség lehet számukra egy személyi edző, aki nem csak az edzésterv összeállításában, hanem a gépek használatában is segíthet. A gépek használata mellett a személyi edző megmutatja a gyakorlatok helyes elvégzését is, az edzések újrakezdésekor pedig egy fittségi teszt után, könnyen segíthet összeállítani az új edzéstervet. A mozgás mellett az egészséges életmód kialakításában is segítséget jelenthet egy személyi edző, aki a megfelelő képzés után, táplálkozási tanácsokat adhat, összeállítja a megfelelő étrendet.
A legtöbb fintesz klubban már szakképzett személyi edzők állnak a vendégek rendelkezésére, így bátran érdeklődhetünk az általunk látogatott helyen a szolgáltatásokról.


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.