OpTime Fitness beléptető rendszer

Tae-boval a formás izmokért

A karate és a tánc mozdulatait ötvöző tae-bo 1990-ben indult világ körüli útjára, rögtön hírnevet szerezve magának. Nevéből is kiderül, egy összetett mozgásformáról van szó: a tae lábat jelent, a bo pedig bokszot.


Szálkásít és égeti a zsírt, erősíti a szívet és az érrendszert, növeli az állóképességet, a koordinációt és a gyorsaságot. A tae-bot Billy Blanks karate világbajnok fejlesztette ki az 1970-es években. Egy igazi komplex mozgásforma, hiszen a test minden izmát megmozgatja, különös tekintettel combot, a vádlit, a derekat, a csípőt és a karokat. A test alsó felét a rúgásokkal, míg a törzset boksz mozdulatokkal, ütésekkel edzhetjük.

Az tae-boról rövid bemutató itt nézhetsz: https://www.youtube.com/watch?v=xO-FF6Wg-Ek&list=UU7SgQ4a04x6qTL018QA_yaQ&index=3

A bemelegítés után, nagyjából 40 perc kőkemény aerob edzés következik, ami átmozgatja az egész testet. A zenére történő, a karatét és a táncot ötvöző tae-bo oldja a stresszt, önuralmat és önbizalmat ad, a különböző mozgások összekötése pedig segít a test és az elme kapcsolatának javításában. Egy kiadós óra közben akár 800 kalóriát is elégethetünk. A megfelelő étrendet betartva, és a rendszer mozgás mellett tökéletes alakot érhetünk el a tae-boval.

A legjobb stresszlevezető edzésekről itt olvashatsz bővebben: http://www.optime.hu/hirek/stresszlevezeto_edzesek

(Kép, videó: http://taebo.com/)


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.