OpTime Fitness beléptető rendszer


Egészséges kenyerek
Otthon is elkészíthető, egészséges házi kenyér recept
Egészségesen a Chia maggal
Egészségesen a Chia maggal A Chia mag az aztékok és a maják fő táplálékai közé tartozott már i. e. 3500-ban. A magot több formában is tudták hasznosítani, így például használták gabonaként, olajat préseltek belőle, valamint arc és test festék alapanyagaként is funkcionált.
Zsírégetés gyömbérrel
Zsírégetés gyömbérrel A rendszeres testmozgás és egészséges étkezés mellett apró trükkökkel is segíthetünk magunknak, hogy minél hamarabb elérjük a kívánt testsúlyt. A gyömbér például tökéletes zsírégető fűszer.
Legfontosabb a folyadékpótlás
Legfontosabb a folyadékpótlás Elkezdődött a nyár, beköszöntött a kánikula. Az emberi test 50-60 százalékát víz képezi, így a legfontosabb a folyamatos folyadékpótlás, főként ebben az időszakban. Egy felnőtt ember napi vízigénye 2,5-3 liter, általában ennél jóval kevesebbet fogyasztunk.
A paleo alapjai
A paleo alapjai Az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend a paleo étrend. Már nem csak a sportolók, hanem a diétázók is szívesen próbálják ki ezt a fajta étkezést. Lássunk néhány alapanyagot, amik nélkülözhetetlenek a paleo ételek elkészítéséhez.


Pályázati leírás megtekintéséhez kattintson ide!

OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.