Hogy mi a titkunk? Eláruljuk!

Mi nem termékeket, hanem megoldásokat kínálunk. Üzemeltetői szemszögből figyelünk a részletekre, és most eláruljuk Neked az OpTime rendszer szoftveres és hardwares megoldásait, amelyek elősegítik a céljaid megvalósítását.

Neked is vannak problémáid, melyekre megoldást szeretnél találni? Három lépésben el is juthatsz a megoldásig:

1. Add meg telefonszámod és szakértőink egyeztetnek veled egy időpontot!

2. Szakértőnk meglátogat téged az ország bármely pontján és a helyszínen egyezteti veled a problémáid lehetséges megoldásait.

3. Akár a helyszínen elkészítjük a személyre szabott árajánlatod és amint elfogadtad, már indulhatunk is!

A KONZULTÁCIÓ MINDEN ESETBEN INGYENES!
Mi történik, ha a találkozót követően mégsem szeretnéd igénybe venni az OpTime szolgáltatásait? SEMMI, NINCS KÖTELEZETTSÉGED!

Kattints ide és tedd meg az első lépést!

Bizonytalan vagy még?

Beszéljenek helyettünk a tapasztalatok, olvasd el néhány esettanulmányunkat és informálódj rólunk, akár közvetlen partnereinktől!


Ódor Ferenc

Ódor Zoltán

Crossfit Arrabona, Crossfit AdFlexum

www.crossfitarrabona.hu , www.crossfitadflexum.hu
Ódor Zoltán és Ódor Ferenc egy mosonmagyaróvári testvérpár, akik egy pincében kezdtek csoportos fitnesz edzéseket tartani. A kitartó és minőségi munkájuk hamar meghozta gyümölcsét, mellyel eljutottak arra a szintre, hogy az edzéseikre már többen jelentkeztek, mind ahány férőhelyet tudtak biztosítani. A papíron vezetett jelentkezések azonban azt eredményezték, hogy a vendégek minden időpontra beírták magukat, de nem minden esetben jelentek meg. Ezzel elvették a lehetőséget mások elől és az edzések sem tudtak maximális létszámmal működni. Az OpTime rendszer bevezetése után a vendégek már online tudtak jelentkezni az edzésekre, a rendszer pedig jelentkezéskor le is vonta az alkalmat a bérletükről. A vendégek már nem csak átlátták az edzések időpontjait, de saját érdekükben időben le is tudták mondani a jelentkezésüket. Az edzések kihasználtsága növekedett, szinte minden edzés telt házzal működött, így hamarosan a kezdeti pincét felváltotta egy minden igényt kielégítő modern edzőterem. Néhány évvel később már a mosonmagyaróvári termen kívül megnyitották Győrben a „Crossfit Arrabona” termet, mellyel azt gondoljuk méltán országos hírnevet szereztek a Crossfit világában.

Csuhai János

Scitec Fitness Gold, Budapest Lurdy Ház

www.scitecgold.hu
Méltán büszkék vagyunk rá, hogy Csuhai János nevével fémjelzett „Scitec Gold Lurdy” fitnesz terem már a megnyitás óta partnerünk. Első körben csak az OpTime szoftverével működtek, majd ahogy a terem forgalma rohamosan növekedett, egyre több szolgáltatásra lett szükségük. Előbb intelligens forgóvilláinkat telepítettük a terembe, melynek segítségével a recepciót tehermentesíteni tudták. Ezután teljes egészében átvették forgóvilláink az ellenőrzést, így nem volt szükség a vendégek bérleteinek ellenőrzésére. Később a terem forgalma tovább növekedett és a recepción dolgozók már nem tudták kellő sebességgel beléptetni a vendégeiket, mivel az öltözőszekrények még hagyományosan kulccsal működtek. Mindenkinek sorba kellett állni, hogy kulcsot kapjon, mindemellett voltak olyanok is, akik jegyet vásároltak, turmixot kértek és így a beléptetés túl lassúnak bizonyult csúcsidőben a recepciósok számára. A probléma megoldása az intelligens öltözőszekrény rendszer bevezetése volt. Azóta a recepción a vendégek csak akkor állnak meg, ha napijegyet, új vagy lejárt bérleteiket szeretnék megvásárolni, meglévő bérleteikkel a forgóvillán áthaladva egyenesen mehetnek az öltözőkbe, mivel rendszerünk a tagsági kártya segítségével lehetőséget biztosít számukra a tetszőleges öltözőszekrény lefoglalására. Ennek eredményeképpen csúcsidőben is megszűnt a sorban állás és kevesebb recepcióssal tudják kielégíteni a megnövekedett vendégforgalmat.

Almási Péter

Storcz Ákos

Victory Fitness Clubok – Budapest Jégpalota, Újpest, Asia Center, Érd, Nagykanizsa

www.victoryfitness.hu
Az első „Victory Fitness Club”-ban már 2013-ban leváltották a meglévő beléptető rendszert az OpTime-ra. Ezután a már meglévő hálózat minden klubjában az OpTime rendszerrel kezdték meg működésüket, lehetővé téve a vendégek számára az átjárhatóságot, illetve a tulajdonosok részére az egységesített kontrollt.