Kedves Érdeklődő!

Győrfi Krisztiánnak hívnak, üzlettársammal Juhász Istvánnal ketten alapítottuk az Optimal-Time Kft.-t még 2012-ben, azzal a céllal, hogy fitnesz szolgáltatóknak a kor lehetőségeit maximálisan kihasználó, modern és sokoldalú nyilvántartó rendszert tudjunk biztosítani. Az elkészült beléptető és nyilvántartó rendszerünknek OpTime nevet adtunk, ami az „Optimal Time” rövidítése, utalva arra, hogy rendszerünk használatával optimálisan lehet beosztani a jelentkezéseket.

Ahogy egyre több ügyfél igényeit, problémáit ismertük meg, úgy bővítettük az OpTime rendszer szolgáltatásait. 2014-ben realizálódott bennünk, hogy a nyilvántartó rendszerünket speciális eszközökkel kell kiegészítenünk, hogy automatizált rendszerekkel segíthessük ügyfeleink mindennapjait, így születtek meg a szintén saját fejlesztésű és gyártású hardware eszközeink.

2012-óta folyamatosan kapcsolatban vagyok ügyfeleinkkel, gyakran beszélünk jövőbeli igényeikről, melyek alapvetően befolyásolják fejlesztésünk irányát. Újonnan nyíló fitnesz szolgáltatók gyakran kérik ki a tanácsomat a terem elrendezésével, megfelelő kialakítással kapcsolatban, mely kérésüknek készséggel és természetesen díjmentesen teszek eleget!

Fordulj hozzám bizalommal!

Juhász Istvánnak hívnak, az Optimal-Time Kft. társtulajdonosa, valamint a fejlesztések felelős vezetője. Középiskolát programozó és képesített könyvelő szakon végeztem, majd érettségi után diplomát szereztem Budapesten műszaki informatika szakon.

Az OpTime rendszer fejlesztése előtt főleg 0-24-es üzemeltetésű fizetési rendszereket, honlapokat és vállalat irányítási rendszereket fejlesztettem. Cégem által fejlesztett szoftvereket használta többek között a Vodafone (bankkártyás fizetési rendszer) , OTP Bank (netbanki modul) , MKB Bank (netbanki modul), FHB Bank (netbanki modul) és számos magyar vállalkozás is.

Fejlesztő csapatunk jelenleg 12 programozási nyelven tud fejleszteni, web alapú alkalmazásoktól egészen az integrált hardware modulokig. Munkatárainkhoz beérkező információk és igények alapján közös ötletelést követően legjobb tudásunk szerint készítjük el a megoldást nyújtó szoftveres vagy hardwares fejlesztéseket.

Észrevételeidet várom az alábbi e-mail címen

0-24-es ügyfélszolgálat

Az OpTime rendszer használói számára 0-24-es ügyfélszolgálatot tartunk fenn, mely telefonon és e-mailben is rendelkezésedre áll, ha elakadnál a rendszer használatában vagy kérdésed, esetleg problémád lenne.

Ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken érheted el, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre!

Simon Emese
Kampf Andrea
Lendvay Dominika

Saját fejlesztésű és gyártású eszközeink szervízelése

Az OpTime rendszerhez számos automatizált hardware eszközt is meg tudsz vásárolni, melyek gyorsabb és hatékonyabb megoldást tudnak nyújtani számodra. Murphy törvénye alól miszerint „ami elromolhat, az el is romlik” a mi eszközeink sem kivételek. Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy soha nem fog semmi elromlani, azt azonban nyugodtan megígérhetjük, hogy amennyiben valami elromlik, akkor szervízes szakembereink az ország teljes területén ki fognak szállni és meg fogják javítani a meghibásodott eszközöket.

Szervizes szakembereink már a kezdetektől segítségedre lesznek, hogy a létesítményed kivitelezésén dolgozó villanyszerelő, IT hálózati mérnök szakemberekkel egyeztessenek a számodra szükséges hardware eszközök telepítésével kapcsolatban.

Németh Gergely
Závori Márk

Gépparkunk

Számítógép vezérelt lézer vágógép melyet, a saját gyártású elektronikáink, automatáink plexi burkolataink levágására és gravírozására használunk.

Segítségével lehetőségünk van minden műanyag alkatrész azonnali legyártására, valamint az új termékek fejlesztésekor a prototípusok egyes alkatrészeinek kivitelezésére.

Ez a nagyon sokoldalú gép lehetőséget ad számunkra, hogy az elektronikai eszközeink burkolatait vagy az egyes beszerelt elektronikák felfogatására használt műanyag elemeket igény esetén rendkívül gyorsan testre szabhassuk, csere elemeket gyárthassunk.

2 darab lamináló gép, melyet a fitnesz termek által használt chip kártyával ellátott vendég kártyák gyártására használunk.

A gép a kártyák alapanyagait (lamináló fólia, rfid chip réteg, nyomtatott műanyag lap) nagy nyomáson összepréselve felmelegíti, majd a beállított hőfokon és időtartamon összesüti. Az így keletkezett termékben az alapanyag 5 különálló rétege egyetlen réteggé olvad össze.

2 darab stancoló gép, melyet a fitnesz termek által használt chip kártyával ellátott vendég kártyák gyártására használunk.

A gép a lamináló gép által elkészített A4-es nyers lapokból vágja ki az rfid chip kártyákat. A kivágás pontosságát lézeres jelölő fény használata garantálja.

DLP technológiás 3D nyomtató, melyet a különböző elektronikai eszközeink műanyag komponenseinek gyártásához használunk. Segítségével a prototípusok apróbb alkatrészeit tudjuk legyártani még a műanyag fröccsöntés megkezdése előtt. A gép egy fényre szilárduló speciális folyadékot világít meg rétegenként és így alakítja ki a kész műanyag prototípust.